Er du vår nye naturveileder i Lofotodden nasjonalpark?

Lofotodden nasjonalpark opplever svært stor pågang av besøkende hver sommer. Moskenes kommune søker etter to naturveiledere i perioden 20/6 – 20/8 i 2019. Området du skal jobbe i er de mest besøkte områdene i Lofotodden nasjonalpark. Du vil følges opp av nasjonalparkforvalter i Lofotodden nasjonalpark.

Arbeidsoppgavene vil være informasjon om parkering, stier, telting, oppfølging av brukerundersøkelse og enkle skjøtselsoppgaver.

Du må disponere bil og være godt turvant i all slags vær. Vi ønsker å vite hvorfor du er den rette for stillingen. Du må fortelle om din turerfaring og hvilke personlige egenskaper du har som gjør deg egnet for stillingen. Kompetanse og praksis fra naturveiledning og naturforvaltning / besøksforvaltning og gode språkkunnskaper (norsk, engelsk, tysk, fransk) vil bli vektlagt.

Andre egenskaper som er viktig for stillingene er:

•             god fysisk form

•             gode kontaktskapende egenskaper

•             god lokalkunnskap

Lønnsramme for stillingene er 22-35 alt etter erfaring og utdanning.

Søknadsfrist er 5. mai. Du finner utlysningstekst og søknadsskjema her: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jqVvilNR-kuai1c9mFpBhg3vNuOE_ktBgc3zVghuj7NUNkVHR0lIVVZCQjdPMk5JNTIxODM2VlNOVi4u. Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med Ragnhild Redse Mjaaseth på e-post: fmnormj@fylkesmannen.no.