ISLAGTE VANN I MOSKENES

Klikk for stort bildeSkøyter på Tindsvannet Bjørn Olav Laksosnes TINDSVANNET: 10-12cm stålis. Trygg for ferdsel. Hold god avstand til innløp og utløp

SØRVÅGVANNET: Trygg for ferdsel, 10-11cm med stålis. Hold  god avstand til innløp og utløp.

TRIDALSVANNET: Trygg for ferdsel, 10 cm stålis. Hold god avstand til innløp og utløp.

Andre vann vil bli målt fortløpende.

VÆR FORSIKTIG NÅR MAN FERDES PÅ ISLAGTE VANN. ANDRE VANN I KOMMUNEN ER IKKE MÅLT.

Frosten har kommet og vannene begynner å fryse til. Og kanskje vil vi kunne ta i bruk skøytene snart.

Folkehelse vil måle isen på vann som er i nærheten til de mest brukte turstiene, spesielt Sørvågvannet.

Folkehelse vil varsle når isen på de aktuelle vannene er trygge for ferdsel.

Oppvekst

Varsom.no "Vær flere sammen, bruk sikkerhetsutstyr som ispigger, kasteline (tau) og tørre klær, og vi anbefaler isstaver. Vent helst til stålisen er minst 10 cm tykk."