Nord universitet, Flakstad og Moskenes kommune inviterer til åpent møte.

Dato: Onsdag 19. oktober
Tid: 18.00-20.00
Hvor: Møtet finner sted på Café Lille Martine på Ramberg
Servering: Gratis pizza og brus til alle

Hovedmålet med møtet er at Nord universitet og Flakstad og Moskenes kommune sammen skal se på hvordan vi kan jobbe for å øke rekrutteringen til læreryrket og lærerutdanningene og styrke omdømmet til yrket.

Agenda for møtet:

• Velkommen v / Flakstad kommune
  • Flakstad og Moskenes kommune forteller om sine behov når det gjelder rekruttering til lærerstillinger og behov for utdanning nå og videre. (5 min hver)
  • Flakstad og Moskenes kommune legger frem insentiver kommunen kan tilby for å stimulere flere til å ta lærerutdanning/videreutdanning/fullføring av påbegynt utdanning. (hvis aktuelt – 5 min hver)
  • Nord universitet presenterer seg og satsingen LæreriNord
  • Nye studietilbud i Bodø fra høsten 2023; master i grunnskolelærer 1-7 og 5-10 nett- og samlingsbasert
  • Nord universitet presenterer tiltak for å koble nyutdannede lærerstudenter til kommunen (karrieredag januar 2023)
  • Studentambassadør forteller om livet som student på nett- og samlingsbasert ved master i grunnskolelærer 5-10 og svarer på spørsmål
  • Meet and greet, pizza og brus –  Nord universitet svarer på spørsmål fra de oppmøtte

Kom gjerne på møtet hvis du:

• Er elev i videregående skole og ta studie i Bodø
  • Er vikar i skolen/barnehagen