Viktig melding

Sommeravslutning i survær - Men koselig likevel

Tirsdag var de ansatte i Moskenes kommune invitert på grillfest ved rådhuset. Vær og vind spilte ikke på lag, og sommeravslutningen ble endret fra grillfest til en trivelig stund med fiskesuppe og god stemning.

Selv om regnet høljet ned og vinden ulte var sommeravslutningen en suksess. Moskenes kommune.

Kommunen fikk levert fiskesuppe både til Sørvågen barnehage og til rådhuset på Reine, slik at flest mulig av kommunens ansatte skulle få være med på kosen.

I stedet for grillmat ble det servert en nydelig fiskesuppe fra Maren Anna. Moskenes kommune.

De ansatte møtte opp i kommunestyresalen på rådhuset, og fikk nyte god mat og topp stemning…

… Selv om været utenfor og tente lys på bordet ikke gav inntrykk av sommerstemning.

Moskenes kommune benytter anledningen til å ønske alle en nydelig sommer.

Det er bare å krysse fingrene for at tirsdagens vær ikke var en indikator for sommeren vi står i vente.