Ungdomsfiske i Moskenes

Moskenes Kommune har fått tilskudd for å motivere til ungdomsfiske i sommerferien.

Perioden deles inn i tre, periode en er fra 27. Juni til 8. juli, periode to fra 11. Juli til 22. Juli og periode tre fra 25. Juli til 5. august.

Skipper med fartøy får 50.000 kroner per periode og kan søke på en eller flere perioder. For mer informasjon om krav for ungdomsfiske se her.

Ungdommer mellom 12 og 25 år kan søke på en eller flere perioder, men perioden blir tildelt. Ved mange søkere blir det utført lodd-trekning.

Fartøy og skipper må være registrert i Moskenes. Ungdom bosatt i Moskenes vil bli prioritert.

Frist for søknad for skipper og ungdom er 15. Juni 2022.

Søknaden for skipper må inneholde ønsker periode(er), antall ungdommer skipper kan ha om bord på fartøyet og type redskap som skal brukes. Søknaden må også inneholde kontaktperson, epost-adresse og telefonnummer.

Søknad fra ungdommer må inneholde navn, alder, telefonnummer, epost-adresse og ønsket periode. Dersom en foresatt søker på vegne av ungdommen må foresatt ha med egen kontaktinformasjon på søknaden. Ungdommen må registrere seg på fiskeridirektoratets ungdomsfiskeordning ved bekreftelse på plass. Registrering ungdomsfiske

Ungdommene som får plass i ordningen får dekt redningsvest og arbeidsklær.

Send søknad til postmottak@moskenes.kommune.no

Kontantperson er varaordfører Bjørn Jensen og kan kontaktes ved spørsmål om ordningen.
Epost: varaordforer@moskenes.kommune.no